Michel Bellemans

Michel Bellemans genoot opleidingen handelswetenschappen, officier dienstchef Brandweer en Preventieadviseur Niveau II. Inmiddels heeft hij 20 jaar praktijkervaring en is nog steeds actief als vrijwilliger ambulancier 112 & PIT. Michel deelt zijn rijke ervaring in bedrijfshulpverlening en reanimatie; hij is tevens auditor.

Marc Clevers

Marc Clevers volgde opleidingen bedrijfskunde en industrieel ondernemingsbeleid en heeft meer dan 20 jaar ervaring in opleidingen in de medische sector. Hij is sinds 2007 voltijds actief op het vlak van reanimatieonderwijs en gebruik van de Automatische Externe Defibrillator. Marc heeft een rijke ervaring in de implementatie van AED projecten en is best geplaatst om u in uw project te begeleiden.

Geert Maes

Geert Maes is verpleegkundige Intensieve Zorgen en Dringende Hulpverlening en staat sinds 20 jaar, met beide voeten, in de praktijk. Geert volgde onafgebroken nascholingen en behaalde nog verschillende getuigschriften in de dringende hulpverlening, ook als stagementor. Geert is een veelgevraagde instructeur bedrijfshulpverlening en reanimatie.

Kris Ramault

Kris Ramault is verpleegkundige met 20 jaar ervaring in spoedgevallen en doorgegroeid tot projectmedewerker kwaliteit en accreditatie in AZ Damiaan te Oostende. Hij is een ervaren lesgever en examinator, actief in verschillende werkgroepen en commissies. Kris is gespecialiseerd in bedrijfshulpverlening en heeft een licentie BCAA (EHBO luchtvaart).

Roger Van Cauwenbergh

Roger Van Cauwenbergh is verpleegkundige en heeft meer dan 15 jaar ervaring in een Brussels Universiteitsziekenhuis. Nadien was hij gedurende 14 jaar actief op de luchthaven van Zaventem, waar hij urgentieverzorgingen organiseerde en uitvoerde. Roger is ervaringsdeskundige in reanimatie en bedrijfshulpverlening.

Xavier Vandenbergen

Xavier Vandenbergen is een gedreven ambulancier bij de brandweer en is gebrevetteerde ERC instructeur. Als gepassioneerde instructeur betrekt hij zijn publiek actief in de cursus. Door zijn jarenlange ervaring is Xavier een specialist in alle aspecten van de hulpverlening alsook in brandpreventie, -bestrijding en ontruiming.

Recomex bvba. | Heirbaan 44 A | B-3110 Rotselaar | T: 0473704221 | info@recomex.be | www.recomex.be