Onze aanpak

Methodiek

Voor een adequate medische hulpverlening is de combinatie van kennis en praktische vaardigheden absoluut noodzakelijk. Onze opleidingen bestaan daarom uit een combinatie van een theoretisch gedeelte en uitvoerige praktijkoefeningen.
De inhoud is conform wettelijke bepalingen (FOD WASO) en richtlijnen van wetenschappelijke organisaties (European Resuscitation Council)
Opleidingen

Opleiding Bedrijfshulpverlener

Wij leiden uw werknemers op tot hulpverlener binnen het wettelijke kader. Onze ervaringsdeskundigen gebruiken hiervoor een professioneel ontworpen cursuspakket, dat op uw behoeften en risicoanalyse wordt afgestemd.
Opleiding: bedrijfshulpverlener

Opleiding reanimeren

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een mensenleven kan redden door de eenvoudige basisprincipes van het reanimeren aan te leren. Wat het niveau van de cursist ook is, onze erkende instructeurs reiken hun kennis op maat aan, en begeleiden de cursist persoonlijk in het aanleren van de correcte technieken. Alle opleidingen leiden tot een attest.
Opleiding: Reanimatie BLS/AED -basisopleiding

Blended learning

Recomex biedt de opleidingen reanimatie en bedrijfshulpverlener ook in e-learning traject aan, deze kunnen aangevuld worden met praktijk opleiding (blended learning). Verhoogde efficiƫntie en kostenbesparing vormen hierbij de belangrijkste voordelen. Cursisten krijgen de mogelijkheid te leren op de plaats, op tijdstippen en in het tempo die hen het best past.
Blended learning BLS/AED -hulpverlener

Instructeurs

Al onze gebrevetteerde instructeurs zijn ervaren in de medische hulpverlening, en geven met passie en gedrevenheid hun ervaring door. Zij zijn op de hoogte van de wetgeving, hebben jarenlange praktijkervaring en verstrekken professioneel advies voor uw AED project.
Instructeurs

Recomex bvba. | Heirbaan 44 A | B-3110 Rotselaar | T: 0473704221 | info@recomex.be | www.recomex.be