Leer reanimeren

Praktijkgerichte opleidingen waarbij u de basisvaardigheden van reanimatie aanleert en het veilig gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Kies voor een klassikale opleiding of de e-learning formule.

Bedrijfshulpverlening

Opleiding voor het toedienen van de eerste zorgen bij medische noodsituaties op het werk. Een snelle en correcte interventie zal een verergering van de gevolgen van het ongeluk voorkomen en zodoende niet alleen menselijk leed maar ook kosten besparen.

AED projectbegeleiding

Vraag professioneel advies voor uw AED project. Ondersteuning in de opmaak van lastenboeken en risico analyses. Begeleiding in de keuze van materiaal en opleidingen. Test de parate kennis van uw werknemers : doe de Crash-test!

1. Kwaliteitsvolle opleidingen gegeven door ervaringsdeskundigen

De inhoud van onze opleidingen is geactualiseerd en voldoet aan de laatste evoluties in wetgeving, richtlijnen en wetenschappelijke publicaties. De opleidingen worden gegeven door ervaringsdeskundigen die met beide voeten in de praktijk staan, en de nodige certificaties bezitten. Het zijn stuk voor stuk gedreven specialisten die graag hun kennis en ervaring met u delen. Alle opleidingen zijn sterk praktijk gericht.
Overzicht instructeurs

2. Beste prijs-kwaliteit verhouding

Wij bieden u een grote keuze aan opleidingen, zodat deze uw noden en wensen exact invullen. Wij houden rekening met de bestaande voorkennis van de cursisten, hun beschikbare tijd en ambities. Wij streven constant naar optimalisatie in de methodiek, organisatie en planning van onze opleidingen met als doel u de beste prijs-kwaliteit aan te bieden.

3. Innovatieve methodiek

Recomex neemt een voortrekkersrol op het vlak van 'blended learning'. Wij bieden u de meest innovatieve methode met ge├»ntegreerde testen en simulaties. E- learning biedt cursisten de flexibiliteit om te leren, waar en wanneer het hen best past, en in het tempo dat zij zelf bepalen. De module kan aangevuld worden met praktijkoefeningen waarbij de theoretische kennis in praktische vaardigheden wordt omgezet. Verhoogde effici├źntie en kostenbesparing zijn hierbij onze belangrijkste drijfveren.
Blended learning BLS/AED en BHV

Recomex bvba. | Heirbaan 44 A | B-3110 Rotselaar | T: 0473704221 | info@recomex.be | www.recomex.be